Pasaklı Tanrıça / Sophie Kinsella.. (Kitap Okumak Gerek)


Sophie Kinsella'nın okuduğum ilk kitabı olan Pasaklı Tanrıça, Artemis Yayınları aracılığıyla okuyucuları ile buluşmuş. Cep boy şeklinde basılan, 481 sayfalık, Artemis Mini Serisinden yayınlanan kitabı okudum ben. 

Kitap ile ilgili öncelikle şunu söylemeliyim ki, çevirmen Bige Turan'ı tebrik ediyorum. Ne kadar yorum ekledi bilmiyorum ama cümle yapıları sayesinde kitabı okurken resmen dizi izliyormuş gibi hissettim. 

Konusu hakkında bilgi vermek gerekirse,  ana tema olarak "iş mi/para mı - aşk mı önce gelir?" sorusu işlenmekte. Tamamen işine odaklanmış, başarılı bir iş kadınının küçücük bir detay yüzünden tamamen bambaşka bir hayata sürüklenişinin öyküsü var bu kitapta. 

Okumayanlar için tadını kaçırmamak adına daha fazla ayrıntıya girmeyeceğim ama, şunu söyleyebilirim ki çok güldüm okurken. Bazen de ben olsam ne yapardım diye kendimi ana karakterin yerine koymadan edemedim :) 

Kitabı bana hediye eden canım Şebnemime çooook teşekkür ederim... 

Bazen bilgiyle besleyen, klasik ya da klasik olmaya aday kitaplardan sonra ara verip, çerez olarak bu tarz kitaplar okumanın kimseye bir zararı olmaz :)


Bu günlük bu kadar..Sevgilerimle.. 

Yorumlar

  1. Benim de ilk Sophie Kinsella romanım buydu, çok eğlenmiş kahkahalar atarak okumuştum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kitap Okumak Gerek - Şimşek

Kitap Okumak Gerek - Kızlar ve Yıldızlar

Kitap Okumak Gerek : Şimşek - Peyami Safa