MAX FACTOR Creme Puff Pressed Powder



Yaz günlerinin hem de böyle sıcak mı sıcak yaz günlerinin derdi hiç çekilmiyor :) Makyaj yapsanız bir dert yapmasanız ayrı bir dert. Geceleri sıcaktan uyunmuyor, sabah olunca da göz altında morluklar, cildim soluk, ruh gibi dolanıyorum ortada. 

Aslına bakarsanız şimdiye kadar olabildiğince pudra kullanmaktan kaçındım. Fakat artık ne kendime ne de çevremdekilere bu görüntü kirliliğini yaşatmaya hakkım olmadığına inandım. 

Pudra kullanmak, bu gibi havalarda resmen hayat kurtarıyor. Cildinizdeki yağlı/ terli görünümün ortadan kaybolmasını sağlıyor. Filmlerde derler ya burnumu pudralayıp geleceğim :)) İşte gün içerisinde 1-2 defa kullanımı gerekse de en azından sonuç başarılı. 


Max Factor Creme Puff Pressed Powder, kullananların pek methettiği bir pudra. Bir iki farklı markanın pudrasını daha edindim ama benim favorim şimdilik bu :) 

41 numara medium beige elimdeki ürün. Watsons ın MAX FACTOR ürünlerindeki % 40 indirimden yararlandım bayram vesilesi ile, hakikaten bayram şekeri gibi geldi bu indirim :) 

Fiyatı nedir derseniz eğer; 50,90 TL den 30,54 e düşmüştü. Yaşasın indirimler!!!

Bu arada içinin fotoğrafını çekmedim merak eden olursa çekip yüklerim. Bu tarz ürünlerin (bb/cc krem, pudra, allık) mağazalardaki deneme ürünlerini görüp, cilde bir miktar dahi olsa uygulayıp öyle almak gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde davranmayıp aldığım ve elimde kalan bir çok ürün var ne yazık ki. 

Şimdilik bu kadar, sevgilerimle.. 



Yorumlar

  1. audrey hepburn ne tatlı yapar meselaaaa burun pudrasıı :)

    YanıtlaSil
  2. Kuzu sen nerelerdesin?
    Geçen mailini bulmaya çalıştım ama gelen kutum o kadar dolu ki bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcımmm :) Sağol canım benim, gönüller bir olunca yollar kesişiyor haber vermeme rağmen bulmana çok sevindim yeni blogumu :) Öpüyorum çokkk

      Sil
    2. yaaa kaçıyordun belki de benden ama işte istemedik ot burnunda bitermiş
      hahahaha :)
      ben de öptüm çookkkk :*

      Sil
    3. Hahahhaaa :))) Olur mu öyle şey :)

      Sil
    4. hehehe olur olur niden olmasın! :)
      özlemişim gerçekten seni yaaa (:

      Sil
  3. Ben de kullanmıştım canım bu pudradan ve çok sevmiştim. Güle güle kullan. İndirimde almakta en mantıklısı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa bana cevap yok mu? :(

      Sil
    2. AAAAA :)) Yazmıştım yayınlamadan çıkmışım hiç farkında değilim :) Teşekkür ederim canım Sevdoşummmm :) İndirimler candır :) Öpüyorum çokkkk :)

      Sil
  4. canım senınle harıka bır gun gecırdık cok tsk ederım umarrım tekrar karsılasırız cok optum oznurunelemeklerı.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tanıştığımıza çok memnun oldum, keyifli ve eğlenceli bir gün oldu gerçekten de, en kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle, çok öpüyorum, sevgilerimle :))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kitap Okumak Gerek - Şimşek

Kitap Okumak Gerek - Kızlar ve Yıldızlar

Kitap Okumak Gerek : Şimşek - Peyami Safa